Taustamme

Nuorisokoti Nosteen johtajana toimii Rita Timmerbacka, jolla on runsaan kahdenkymmenen vuoden kokemus lastensuojelutyöstä. Hän on koulutukseltaan sosionomi YAMK ja laillistettu sosiaalityöntekijä YTM. Rita on työskennellyt vuodesta 2000 lastensuojelun sijaishuollossa ohjaajana ja lähiesimiehenä sekä vuodesta 2009 alkaen lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijänä ja johtavana sosiaalityöntekijänä.

Tai kuten Rita asian itse ilmaisee:

”Lastensuojelutyö on minulle sydämen asia. Se on pitkäjänteistä työtä, jota ei voi mitata pelkästään suoritteilla. Meillä on hyvä tiimi, ja me kaikki täällä Nosteessa istutamme muutoksen siemeniä: yksi niistä itää viikon päästä, toinen vaatii puoli vuotta tai enemmän. Istuttajalla pitää siis olla aikaa ja kärsivällisyyttä.”

Ritan tavoitat numerosta 0400 150 499 ja sähköpostitse osoitteesta rita.timmerbacka@nuorisokotinoste.fi

 

Kotimaiset taustavoimat

Nuorisokoti Nosteen perustaja ja omistaja on kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva Tabolia 3 Oy. Yhtiöllä on useamman vuoden kokemus hoiva-alasta, ja se on pääomistaja myös kotihoivaa tuottavassa Huolenpito Helena Oy:ssä.

Tabolia 3 Oy antaa Nosteen toimintaan tarvittavat taloudelliset resurssit ja huolehtii hallinnollisista prosesseista. Näin yksikön johtaja ja muu henkilökunta voivat keskittyä varsinaiseen palvelutyöhönsä. Yhtiön tavoitteena on luoda mahdollisimman laadukas, pitkällä aikavälillä kehittyvä lastensuojeluyksikkö.

 

 

Rita Timmerbacka